Vandens Dozatorius Stovi Mažas Geriamojo Siurblys Šviesos Darbalaukio Vandens Balionėlis, Lauko Kempingas Namų Virtuvė

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €32.06 €64.14

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Elemento Tipas:

Lentelėje Įrašus & Laikikliai

Medžiaga:

ABS

Modelio Numeris:

Vandens Dozatorius Stendas

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Šis vandens dozatorius countertop yra puikus šeimos susibūrimai.Pagamintas iš tvirtos ir tvirtas medžiagas, tai lengva įdiegti, remiantis savo skonį su aiškiai diegimo veiksmus.Mėgaukitės šalto/karšto vandens, šis praktinis be jūsų virtuvėje.

Specifikacija:

Pavadinimas: Vandens Dozatorius Countertop

Gaminio medžiaga: ABS

Produkto svoris: apie 100g

Gaminio dydis: (vidut.)21.2*21.2*4cm/8.35*8.35*1.57 cm

Pakavimo sąrašas:

1*Vandens Dozatorius Countertop

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tvirtas Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, tai vandens dozatorius countertop yra suprojektuoti, kad atlaikytų aukštą temperatūrą ir slėgį.Galite būti tikri, dėl savo patvarumo ir tvirtumo, kad jis saugus pakartotinai naudoti ilgą laiką, nesirūpindami apie nuotėkio arba įtrūkimai.

2.Dviejų Patrauklių Spalvų Variantai: Padidinti savo countertop su vandens balionėlis, kad papildo jūsų stilių, su dviem prašmatnus spalvų variantai.Mėgaukitės lengvas, vandens, kuris atitinka jūsų poreikius, tiesiog paliesti.

3.Diegimo Žingsnis: Pasiekti be jokio vargo setup savo vandens dozatorius countertop su paprastais žingsniais.Pradėti įterpiant vieneto per barelį atidarymo, saugiai jį į vietą su snap užtrauktuku ir paspauskite mygtuką atsisakyti vandens.Siekiant užtikrinti sėkmingą diegimą, laikykite nuspaudę mygtuką dar kartą.Gauti tai padaryti per kelias minutes!

4.Montuojamas Lengvai: Snap spaudos dizainas.Šis vandens dozatorius countertop turi akimirksniu spaudos dizaino, kuri leidžia lengvai įdiegti į bet kokį butą ir sklandžiai išvaizdą.Tiesiog paspauskite balionėlis tvirtai ir ji pasiliks saugiai, krintančių ar drebulys.Galite būti tikri, kad naudoti ją bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

5.Platus Naudoti: Patirtis patogumui savininkė, vandens balionėlis stalviršio, tinka įvairiomis progomis, taip pat šeimos susibūrimai, lauko kempingas, ir plačiai naudoti savo virtuvėje.Jo kompaktiškas ir lengvas dizainas yra lengva nešiotis bet kur.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai