Arbūzas Šakutė Peilis Pjovimo Arbūzas Slicer Cutter Vaisių Daliklis Su Kieto Medžio Rankena Dvivietis Vadovas Dizaino Patogus

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.54 €7.08

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Bambuko

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Modelio Numeris:

Arbūzas Fork

Funkcija:

Eco-Friendly

Ašmenų Medžiaga:

Nerūdijančio Plieno

Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas:

Melionas Kaušeliai & Ballers

Tipas:

Vaisių Ir Daržovių Įrankiai


Aprašymas

Mėgaukitės sultingas arbūzas skiltelės ne jūsų kitą iškylą su šiuo arbūzas pjovimo peilis įrankis.Šis įrankis leidžia iškirpti ir tarnauti arbūzas lengvai su savo peiliai ir šakutės dizainas.Rankena yra patogi rankena ir yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, kad nėra lengva ardo.Valyti, tiesiog nuplaukite vandeniu ir sausai.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Arbūzas Fork

Medžiaga: nerūdijantis plienas + medienos

Produktų Sąrašas:

1*Arbūzas Fork

Pastabos:

Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tvirtas Nerūdijančio Plieno: Šis Arbūzas Šakutė yra patvarus ir ardo atsparus, dėka savo stipraus nerūdijančio plieno konstrukcija.Jis truks ilgai, ir nebus pertraukos lengvai.

2.Peilis Dizainas: Šį Vaisių Pjovimo Įrankiai yra puikus įrankis, melionas mėgėjams.Galite naudoti peilį pabaigos sumažinti vaisių, ir šakės baigti valgyti.Daugiau jokių lipnių rankų ar nešvarūs indai.Tiesiog mėgautis savo melionas su lengvumu ir patogumu.

3.Patvarus dizainas: Arbūzas Cutter yra kieto medžio rankena, kuri yra tvirta ir lengva laikyti.Dėl savo užapvalintais kraštais, tai nėra subraižyti vaisių arba jūsų rankose.Tai leidžia jūsų arbūzų valgymo patirtis daugiau malonus ir saugus.

4.Lengva Valyti: Arbūzas Šakutė Peilis Cutter tik reikia švariai nuplautos su audiniu ir šiltu muiluotu vandeniu.Tai labai patogu valyti, todėl Jello Puodeliai su Dangteliais yra geras pasirinkimas už jus.

5.Platus Naudoti: Mūsų Arbūzas Pjovimo Peilis Įrankis yra geriausias būdas mėgautis gaivus vaisių karšto sezono metu.Jūs galite greitai ir saugiai supjaustytas arbūzas skiltelės savo iškylą, vakarėlį ar susitikimą.Ji taip pat gerai veikia kiti melionai ir vaisiai.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai